Yaoi Blood
Köszöntő

Köszöntünk téged a 
YAOI BLOOD
oldalán!

Ha itt vagy nézz körül, csemegézz, csatlakozz az oldalon lévőkhöz, ha az időd engedi. Itt nem vár rád semmiféle kitagadás,
ettől ne félj! ^^
Mellesleg ne felejts el köszönetet nyilvánítani, hiszen amit kapsz, azt illik megköszönni. 

Üdvözlettel:

MacsNyusz, Teletha & Kyu!

Designért és egyéb tippért köszönet: LD & KBD
Külön köszönet: Kirának és Sayurinak!

 
Chat

Ne szitkozódj, ne átkozódj! Bármilyen gondod van,  jelezd nálunk! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Főoldal

Furcsa történet

2016.06.12. 14:32, Drew (Teletha)
#52

Halihó! 

Szép napot mindenkinek! Szép kis esős vasárnapra ébredhettünk és a legtöbb helyen országszerte maradt is az esős helyzet. Sebaj, minket ez sem törhet le, hisz ma vasárnap van és frissecske. Hogy mit hoztunk ma?

Manga: Koi ga Odoru New Town valamint,
az Ouji no Hakoniwa következő fejezete. Ouji no Hakoniwa

Írások: Két szadista között, Sivatagom ékköve.

 

>> Koi ga Odoru New Town
(Megjelenés évente!)

>> Ouji no Hakoniwa

>> Két szadista között

>> Sivatagom ékköve

Üdv: Drew (Teletha)

A szerető...

2016.06.06. 12:56, Akiya Yuki
#51

Sziasztok!

Hétfői friss? Nos, igen.... Tegnap az én hibám volt, hogy nem sikerült eljutnom idáig, nézzétek el nekem. Ma egy apró szösszenettel készültem nektek. Ogeretsu Tanaka: Narrow Place Collection című DJ-e elérhető az oldalon. Ismét a Hayashida x Shuuna párossal foglalkozunk (remélem ti is annyira örültök neki, mint én muhaha *-*). HaMeKo-ék is folytatják két írásukat. A Sivatagom ékköve, és a Két szadista között című alkotások is tartogatnak meglepetéseket. Izgalmas lesz ezt garantálom! Hát... azt hiszem ennyi lenne.

Jó olvasást nektek,
és szép hetet!

>> Narrow Place Collection

>> Sivatagom ékköve

>> Két szadista között

Yuki :)

KnB dj-k napja

2016.05.29. 11:56, Macsnyusz
#50

Hello minna!

Meghoztam a következő frisst, mégpedig Kuroko no basket dj-ket! :D Az én kis cicám, melyben Aomine és Kise található, a másik meg a Semmikép se!, ahol Midorima és Takao van.

Írások terén HaMeKo-ék hozták a két fejezetüket, egy kibontakozó szerelmeset, aminek a címe Sivatagom ékköve, és egy igen csak szadistásat, melynek nem is kell elmodnanom a címét, úgyis tudjátok hol is vergődik a két seme között az egérke.

Ennyi voltam, jó olvasgatást kívánok nektek! 

 

>> Az én kiscicám

>> Semmiképp se!

>> Sivatagom ékköve

>> Két szadista között

Üdv: Macsnyusz

Animagazin 31. szám!

2016.05.22. 15:29, A Yaoi Blood csapata

Sziasztok!

Eljött hát ismét az ideje, és itt a következő AniMagazin. Ezúttal a 31.-ig szám. Ne maradjatok le semmi érdekesről, olvassátok el minden cikkét, megéri. Azonban mielőtt nagy lelkesedésemben lelőném az összes izgi infót, itt a tartalom.

>> Anime Ismertető

Allison to Lillia - Catrin
Glass no Kamen - Catrin
Tetsuko no Tabi - Hirotaka
 

>> Manga Ismertető

99% Cacao - Miichan
Pochamani - Miichan
 

>> Riport

Dobri Andor interjú - AniMagazin, Animeweb
 

>> Rendezvények/Programajánló

Tavaszi MondoCon - Hirotaka
 

>> Szigetországi napló

Nyári szezonajánló - AniMagazin
 

>> Ázsia Titkai

Japán háborús bűnök: Szexrabszolgák 1932-1945 - Iskariotes
 

>> Moziterem

Say I love you - Daisetsu
 

>> Könyvtár

Megtalálni Japánt! - Hirotaka
 

>> Zene

One Ok Rock - Kira
the GazettE - Lady Marylin
 

>> Szubjektív

Euphoria - Tomyx20
Miket néz egy fanboy az aktuális animékből? 16. - Hirotaka, Tomyx20
Miket néz egy fangirl az aktuális animékből? 20. - Catrin
 

>> Otaku Tutorial

Harlequin-mangák - Aqualuna
 

>> Figuravilág

George Kamitani figurák - Szimun
 

>> Nuihari Műhely

A cosplayvilág égető kérdései - Lady Marylin


Letöltés

Közvetlen 
Mega.co.nz
Google drive
Issuu
Google Play

Jó mazsolázást! 
Üdv: A Yaoi Blood csapata

El akarom kényeztetni...

2016.05.21. 18:26, Drew
#49

Sziasztok!

Eltelt ismét egy hét, és végre hétvége... azaz már a hétévégének is vége, de sebaj, mi jöttünk és felvidítunk titeket is. Egy vadiúj mangát hoztunk, mely közös az Usagi-Teammel. Ugyan úgy, ahogy az előzménye is, a két oldal elhozta nektek a Puchitto Hajiketa folytatását, a Korotto Ochitát, melyben találkozhattok a "Főnökkel" és Ui-val, akit még Ashitakáék mentettek meg egy alapos veréstől.

Valamint írásokból itt van HaMeKo-ék írásának következő fejezete. Lépjetek be ismét  a sivatag forró, homokos partjaira és élvezzétek az utazást.

Ha meg ez nem lett volna elég, hoztak egy is... szadizmust is.

Nem szaporítom tovább a szót, jó olvasást! 

 

>> Korotto Ochita

>> Sivatagom ékköve

>> Két szadista között

Üdv: Drew

Édes szörnyeteg...

2016.05.13. 12:23, Akiya Yuki
#48

Sziasztok!

A mai friss "kissé" rendhagyó, mert még soha nem került fel teljes kötet egyben az oldalra. Itt az ideje elkezdeni. Szeretném megköszönni Drew-nak és Macsnyusz-nak, hogy lehetőséget adtak nekem erre, és azt, hogy tegnap végig támogattak, és tartották bennem a lelket. Nem tudom mivel érdemeltem ki, de nagyon hálás vagyok! Fogadjátok sok szeretettel Ogeretsu Tanaka Hodokeru Kaibutsu (The Monster Falls Apart) című történetének TELJES kötetét. Ezzel a manga átkerült a befejezett projektek közé. Kan-chan története annyira magával ragadott, hogy nem volt szívem szétszedni. Beleszerettem ebbe a mangába röviden, tömören. Ainley, és Risu! Köszönöm nektek a szuper bétázást. Nélkületek ez a manga nem születhetett volna meg. Annyi mindent tudnék most írni, de a legfontosabb: remélem ti is legalább feleannyira megszeretitek Kan-chan és Shuuna történetét, mint én! Nem is szaporítom tovább a szót. A mi szörnyetegünk végre darabokra hullik! 

Jó olvasást nektek! Yuki :)

>>Hodokeru Kaibutsu

Ui.: a fordítói megjegyzés nem dísznek van kérlek olvassátok el! A mangához készült Drama CD is letölthető az oldalról megtaláljátok a manga alatt!

Szeress jobban...

2016.05.08. 12:01, Akiya Yuki
#47

Sziasztok!

Remélem mindenki sikeres hetet tudhat maga mögött. Ahhoz, hogy még jobb legyen (esetleg a rosszból jót varázsoljunk) meghoztuk a heti frisst is. Ogeretsu sensei Neon Sign Amber című sorozata folytatódik. Ez mangánk utolsó előtti fejezete (az extrán kívül, amihez még nincs scanlation). Véget ért az Usagi-teammel közös projektünk a Koi ni Nare! is fogadjátok szeretettel az Extrát. Ezzel a manga átkerült a befejezett fordításokhoz. Köszönjük Risu-nek a közös munkát! HaMeKo-ék új sorozata is elstartol ma. Megérkezett a Sivatagom ékkövének első fejezete! Ennyi is lettem volna mára sok sikert minden érettségizőnek/vizsgázónak az elkövetkező hetekre! 

 

>>Neon Sign Amber

>>Koi ni Nare!

>>Sivatagom ékköve

Yuki :) 

Ui.: aki kitalálja ki van a képen rájöhet mi lesz a következő friss. A jól tippelők között jövőhéten teljes kötetet "sorsolunk ki". :D

Május első napja

2016.05.01. 14:02, Macsnyusz
#46

Hello minna!

Újabb hónapba léptünk, vasárnap lévén friss is sorra kerül. Először is minden kedves olvasónak, akik esetleg édesanyák boldog anyák napját kívánunk! ^^ És azok, akik esetleg még nem köszöntötték fel az édesanyjukat gyorsan tegyék meg, aztán jöhetnek csak élvezkedni. :P
 
A viccet félretéve, lássuk, miből is hoztunk nektek frisst! :)
Először is az Innocent blue aztán az Usagi-teammel közös projekt, mégpedig a Koi ni Nare! következő fejezete következik. 
 
Írások terén HaMeKo-ék meghozták a következő, egyben utolsó fejezetét a Photographnak. Akik olvasnak tőlük azoknak feltettek egy kérdést, érdemes válaszolni rá. ;)
 
Ennyi is volna, további szép napot!
 
 

>> Innocent Blue

>>Koi ni Nare!

>> Photograph

Üdv: Macsnyusz

Egyszerű vasárnapok!

2016.04.23. 21:21, Drew
#45

Sziasztok!

Hát ismét elérkeztünk egy vasánaphoz. Mondhatjuk, hogy olyan gyorsan eltelt, hogy észre sem vettük. Személy szerint én pont így jártam. Észre sem vettem, hogy eltelt. Na, de most sem hagyunk titeket friss nélkül. Hoztunk nektek egy régi folytatást. Kirával közös projektünk az Ai no konsekimásodik fejezetét valamint az Ouji no Hakoniwa szintén második fejezetét. HaMeKo-ék sem hagynak minket olvasmány nélkül, itt a Photograph következő fejezete.

Jó olvasást! 

Drew

 

>> Ouji no Hakoniwa

>> Ai no konseki

>>Photograph

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Elérhetőségek
E-mail Facebook

 

 

Saját Banner||
||
||
||
||

 

 
Heti nyalánkság

Bromanceee❤️

 

 
Számláló
Indulás: 2015-06-11
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG