Yaoi Blood
Köszöntő

 Üdvözlet az oldalon!
Hogy belépj, csak annyi a dolgod, hogy regisztrálsz. Ám, aki regisztráció után 4 hónapig nem lép be, azt töröljük az oldalról.

Köszöntünk téged a 
YAOI BLOOD
oldalán!

Ha itt vagy nézz körül, csemegézz, csatlakozz az oldalon lévőkhöz, ha az időd engedi. Itt nem vár rád semmiféle kitagadás,
ettől ne félj! ^^
Mellesleg ne felejts el köszönetet nyilvánítani, hiszen amit kapsz, azt illik megköszönni. 

Üdvözlettel:

MacsNyusz, Teletha & Kyu!

Designért és egyéb tippért köszönet: LD & KBD
Külön köszönet: Kirának és Sayurinak!

 
Chat

Ne szitkozódj, ne átkozódj! Bármilyen gondod van,  jelezd nálunk! 

 
Elérhetőségek
E-mail Facebook

 

 

Saját Banner


||
||
||
||
||
||
||
||

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Főoldal

Help!!! *.*

2017.02.05. 19:52, A Yaoi Blood csapata

Kedves Yaoi Fanok!

Igen csak nagy szükségünk lenne sok-sok segítségre! Ha érzel magadban kedved, hogy kedvenc mangáid mihamarabb olvashatóak legyenek magyarul, kérünk, hogy csatlakozz bármelyik posztra! Ne essetek kétségbe, nem olyan nehéz, mint sokan elképzelitek. Néha nem is kell más hozzá, mint az a lelkesedés, ami bennetek ég, a többi már jön magától! 

>>Itt minden infót megtalálsz!<<

Üdvözelettel: A Yaoi Blood csapata

Killinges nap

2017.05.25. 17:44, Teletha
#94

Sziasztok!

Megérkeztünk hozzátok. Szorgos kis csapattagjaink szélsebesen igyekeznek eljuttatni hozzátok ezt a történetet. Élvezzétek hát! Köszönet minden kis szorgos társunknak! 

Manga: Killing Stalking - 11. fejezet

>> Killing Stalking

Portré

2017.05.14. 14:17, MacsNyusz
#93

Sziasztok!

Újabb hét telt el, és nem maradhattok friss nélkül, így kaptok egy kis oneshotot! Natsume Kazuki műve kerül sorra, aminek a  címe: Portré. Reméljük élvezettel olvassátok majd el! 

U.i.: Heti videó is kikerült, mégpedig a kedvencem, melyen mindig jókat derülök, anyira jól összehozta a készítő! 

>> Portré

Üdv: MacsNyusz

Valami édes és valami véres. :P

2017.05.07. 20:39, Teletha
#92

Sziasztok!

Na most biztos meglepődtetek, hogy megint jöttünk valami kis véressel! Úgy bizony, megjött a Killing Stalking következő fejezete, hála a szerkesztőnknek, na meg a tisztítónknak, akik nagyon iparkodtak, hogy izgalmasat adjanak a vágyakozó népnek.  Köszönjük, Minpha és Damienyukii!
Azonban ma nem maradtok csak ennyivel. Szeretnénk, ha köszöntenétek legújjabb tagunkat, Nana-t. Ő német fordító, így szűkös német mangaállományunk miatt, ő főleg Dj-ket, de leginkább shotát fog fordítani és szerkeszteni. Szóval, aki ezt a műfajt nem szereti, az jobb, ha nem is olvassa el, mert igen csak "beteg" lesz egyik-másik. Már eleve kezdésnek az első is. Ellenben Nana egy nagyon lelkes és kifejezetten buzgó kis tagocska, nagyon aktív és nagyon kitartó. Üdv nálunk, Nana!

Manga: Killing Stalking, Yameru Toki mo Kore o Asihi

 

>> Killing Stalking

>> Yameru Toki mo
Kore o Asihi

Jó olvasást!

Üdvözlettel: Teletha

... és a játék elkezdődik.

2017.05.03. 17:56, MacsNyusz
#91

Hello bello!

Május elsejét mivel is tudnánk megünnepelni? Na mivel?
Egy kis vérenzéssel, jobban mondva játszadozással, ami pontosan a drága várt mangában van. Hogy mi is történik még megtudhatjátok, amikor elolvassátok.  A manga így tehát: Killing Stalking!

Ellenben írás terén is kapunk adagot, két-két fejezetet, melyek által le is zárul mind a két HaMeKo írás mégpedig a Cruel Feelings és a Second Chance.

Jó olvasgatást nektek!

>> Killing Stalking

>> Cruel Feelings

>> Second Chance

Üdv: MacsNyusz

A vérengzés folytatódik

2017.04.23. 18:33, Teletha és MacsNyusz
#90

Sziasztok!

Tartoztunk nektek valamivel, szóval hoztuk a lemaradást. Most már csak szurkoljunk, hogy a következő fejezet hamarabb érkezzen. :D Drukk!
A jövőhéten még valószínűleg jövünk valamelyik mangával, de nem ígérek semmit! 

Manga: Killing Stalking

>> Killing Stalking

U.I: Ha bármiféle hibát véltek benne felfedezni, kérlek, szóljatok! Valamint örülnénk, ha továbbra is bátorítanátok szavaitokkal szerkesztőnket! :)

Üdv: Teletha, MacsNyusz

Easter *.*

2017.04.17. 20:47, MacsNyusz
#89

Helloka!

Boldog volt nyuszit mindenkinek!

Reméljük kipihentétek magatokat az elmúlt napok alatt, ettetek-ittatok jókat, volt locsolótok vagy éppen locsolkodni voltatok.

Nem maradhattok friss nélkül, így elhoztuk nektek utólag is
A fiaim célpontja lettem című manga következő fejezetét!>> Futari Musuko ni
Nerawarete Imasu

Jó olvasgatást kíván mindenkinek
Blood csapat! 

 

Újdonság~

2017.04.09. 21:00, MacsNyusz
#88

Hello mindenki!

Vasárnap este van, és mi nem feledkeztünk meg rólatok, már ha valaki ilyesmit feltételezett volna rólunk. Megjött a megígért friss, mégpedig Futari no Musuko ni Nerawarete Imasu, magyarul A fiaim célpontja lettem című manga első fejezete!
Azokank ajánljuk, akik már várták a magyar verziót, akik meg nem ismerik, azok meg bátran olvassanak bele, már ha... csöpögésre, perverzióra vágynak. 
 >> Futari Musuko ni
Nerawarete Imasu

Jó olvasgatást kívánok!
 
Üdv: MacsNyusz

Haikyuu!! dj

2017.04.02. 20:35, TelethaKikyou
#87

Sziasztok!

Ma érkezett nektek egy közös projekt, méghozzá az Angel-Style-al. Olvassátok szeretettel és még valami... a héten nem most jelentkeztünk utoljára!

Manga: Haikyuu!! dj - Kaze ni Goyoujin
Írás: Cruel Feelings, Second Chance

>> Haikyuu!! Dj - Kaze ni Goyoujin

>> Cruel Feelings

>> Second Chance

Hozzászólásaitokat szívesen fogadjuk!

Üdvözlettel: Teletha

AniMagazin 36. száma!

2017.03.23. 19:23, A Yaoi Blood csapata
Happy Birthday nekik!

Szép estét mindenkinek!

AniMagazin 36. szám és szülinapi kérdőív

Tartalma:

  • Ajánló: Fune wo Amu, King of Thorn és Otokogokoro
  • Játékbemutató: 100% Orange Juice
  • Cosplay interjú: Solidsnake
  • Téli szezon vélemények, tavaszi szezonajánló
  • Fate figurák bemutató

További cikkek várnak az ingyenes online AniMagazin legújabb számában!

Március 21-én megjelent a magazin 36., egyben szülinapi száma. Hat évesek lettek, ebből az alkalomból készítettek egy kérdőívet közvéleménykutatás céljából. Ha lehetséges, akkor, akik még nem töltötték ki a kérdőívjüket, szánjanak rá egy kis időt, ezzel segítve a magazin munkáját. A kérdőívet itt találjátok.

Letöltés: AniMagazin

Jó olvasgatást kíván mindenkinek
Blood csapat! 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Csatlakozz!

Tagokat keresünk az
alábbi posztokra
:


- fordító
- lektor
- tisztító
- szerkesztő

 

Feltételek: >>itt<<

 
Haladás

Ai no Konseki
4. fejezet ~ 75%

Another soundtrack
from our daily lives

Oneshot ~ 25%

Barairo Mitsubachi
3. fejezet ~ 25%

Futarino Musukoni
Nerawarete Imasu

4. fejezet ~ 50%

Killing Stalking
11. fejezet ~ 0%

Hydra
7. fejezet ~ 0%

Mr. Gossip
2. fejezet ~ 0%
- scanre várva -

Nemuri Otoko to
Koi Otoko

2. fejezet ~ 0%

Tonari ni Sunderu
Neko no Koto

Oneshot ~ 50%

Toshigoro No
Otokonoko To Are

1. fejezet ~ 60%

 

 

 
Heti nyalánkság

A fiúk nem szeretik
Ijuuin-senseit. 

 

 
Számláló
Indulás: 2015-06-11
 

Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!